Remontointipalvelut Joensuuhun ja lähialueille

Maalaus- ja Laatoitusliike Jani Haavistola Oy tarjoaa täsmällisiä remontointipalveluita Joensuussa sekä lähialueilla. Palvelumme ovat saatavilla yksityisille, yrityksille sekä taloyhtiöille.

Kun kaipaat siistiä jälkeä luotettavalta tekijältä, valitse meidät remonttisi tekijäksi, kuten useat vakioasiakkaamme tekevät kerta toisensa jälkeen.

Kylpyhuone- ja saunaremontit, vesieristykset sekä laatoitustyöt

Kaipaavatko märkätilasi kunnostusta tai vain piristystä ja uutta ilmettä? Me toteutamme kattavat kylpyhuone- ja saunaremontit, vesieristykset sekä laatoitustyöt vankalla kokemuksella. Tilaa onnistunut remontti VTT:n valtuuttamalla märkätilojen vedeneristäjältä!

Voit tilata meiltä kaiken kattavan märkätilojen remontin, jossa uusitaan kaikki lattiasta kattoon tai vain yksittäisen osa-alueen remontin.

Sisämaalaukset ja tapetointityöt

Maali- ja tapettipinnoilla voidaan viimeistellä uusi tila tai niillä voidaan herättää vanha tila uuteen loistoonsa. Erilaisilla väreillä ja kuvioilla voidaan luoda haluttua uutta vaikutelmaa tai tehostaa vanhaa hyväksi todettua tunnelmaa.

Me tarjoamme mielellämme myös oman näkemyksemme hyvistä ratkaisuista, ottaen huomioon juuri sinun kiinteistösi erityispiirteet. 

Ulkomaalaukset, pelti- ja tiilikattojen pesut ja maalaukset

Mikäli tiili- tai peltikattosi tai rakennuksesi ulkopinta on päässyt huonoon kuntoon, saat meiltä huolella tehdyt huoltomaalaukset, jotka näyttävät hyvältä sekä suojaavat rakenteita rankoiltakin sääolosuhteilta. 

Oman kotisi tai taloyhtiösi ulkopintojen ylläpito tulee maksamaan itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Valitse meidät remonttisi tekijäksi, niin saat käyttöösi luotettavan asiantuntijan. 

Huoneistojen sisustusremontit

Tilaa meiltä sisustusremontti silloin, kun haluat mieluummin jättää remontoinnin ammattilaisen tehtäväksi. Teemme sisustusremontteja sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Sisustusremontteihin erikoistuneiden ammattilaistemme jälki on takuulla laadukasta.

Sokkelien korjaus- ja pinnoitustyöt

Sokkelit ovat tärkeä osa rakennusta ja siksi niiden kunnosta on tärkeää huolehtia. Me toteutamme tavallisia sokkelien korjauksia sekä niiden pinnoitustöitä.

Tyypillisimmät ongelmat sokkeleissa ovat niihin syntyvät halkeamat. Meiltä onnistuvat myös haastavammat tapaukset. 

Myös sähkö- ja LVI-työt on mahdollista toteuttaa yhdessä remontointipalveluiden kanssa, tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneidemme avulla. Vuosien toimintamme aikana olemme keränneet kattavan yhteistyökumppanien verkoston Joensuussa ja lähikunnissa.